Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Free Homepage Translation  

Dobrodošli

Sve slike, koje budete videli na Našem sajtu radjene su tehnikom KAŠIRANJE SLIKA, i ikone iz raznih crkava i manastira koje su rađene na svetovnom drvetu uz blagoslov crkve. Tehnika kaširanja slika predstavlja sjedinjavanje FOTOGRAFIJE sa drvetom uz dodatno toniranje i višeslojnu zaštitu drveta i slike. Karakteristično za ovu tehniku je to da su slike vodootporne i dugotrajne.

Slike su dostupne sa ramom i bez rama u veličinama od A6 do A3 formata. Ovom tehnikom Vam omogućavamo da na drvetu postavite portrete sa bilo koje Vaše FOTOGRAFIJE, pejzaže ili replikle bilo koga umetničkog dela..

Ukoliko želite da Vam izradimo sliku po nekoj Vašoj fotografiji, pošaljite nam je u prilogu Email-a, i obavezno naznačite veličinu slike koju želite da Vam izradimo, i dali želite sliku SA ili BEZ RAMA.

Ukoliko želite neku od Naših replika u tekstu Email-a upišite njen KATALOŠKI BROJ, veličinu (format) i dali želite sliku sa ili bez rama.

 

Ekskluzivno

Dimenzije formata su date u milimetrima, cena ikona je izražena u Eurima:

A3 - 297x420mm 40 EUR

A4 - 210x297mm 25 EUR

A5 - 148x210mm 15 EUR

A6 - 105x148mm 10 EUR

U cenu slika nije uračunata cena isporuke, što zavisi od izbora dostavke i veličine slike.

Najnovije
Ikone ili druge slike možete naručiti putem Našeg Email-a

Prijatelji sajta

 
Sindikat OS Petar TasicMS ElecticSavez za skolski sport i olimpijsko vaspitanje PORECJE VUCJEFOOTBALLKPLUS AGENCYSHONSKI.COM